Galerie Oocker

Verhuizing

Met veel succes hebben we de afgelopen 20 jaar onze kunstenaars gepresenteerd in Heusden aan de Maas. Omdat deze locatie de laatste jaren echter minder belangrijk is geworden en internet een grotere rol is gaan vervullen hebben we besloten te verhuizen. U kunt ons in Heusden nog bezoeken tot en met 24 november 2019.

We verhuizen naar Budel, naar onze gerenoveerde galerie aan huis. We zijn daar geopend op zaterdagmiddag en zondagmiddag. Maar het is ook zeker mogelijk om, geheel vrijblijvend, een afspraak te maken om ons doordeweeks te bezoeken. In Budel zullen we onze gerenommeerde kunstenaars presenteren zoals: Eric Goede, Dirk de Keyzer, Pasquale Di Fazio, J.L. Martin, en andere veelbelovende kunstenaars.

Opening: Omdat we in de loop van 33 jaar veel relaties hebben opgebouwd, organiseren we een aantal open dagen. Deze zijn op volgende data: 2e kerstdag 26 december t/m 29 december 2019 en 2 t/m 5 januari 2020 van 11 - 17 uur. Graag nodigen wij u hiervoor uit.

Galerie Oocker, Broekkant 9 6021CR te Budel, aan de A2 tussen Eindhoven en Weert.
Geopend zaterdag en zondag van 13 - 17 uur en elke dag na afspraak

Home | Kunstenaars | Galerie | Verhuizing | Heusden | Nieuwsbrief | Contact

! Laatste weekend in Heusden ! - zie hierboven onder Verhuizing !

Open: zaterdag en zondag van 13 - 17 uur en na afspraak / and by appointment 

De collectie van Galerie Oocker omvat een select aantal nationale en internationale kunstenaars verbonden door een visie van authenticiteit en vakmanschap.