Galerie Oocker

Galerie Oocker

Jos van de Kerkhof heeft zijn passie voor kunst in 1986 omgezet in het oprichten van zijn eigen galerie: "Galerie Oocker".

Hij zoekt kunstenaars die de gave van creëren hebben en de gedrevenheid om een eigen stijl te ontwikkelen. Ook selecteert hij op originaliteit en vaardigheid, wat terug te zien is in kunstwerken die zich onderscheiden door hun tijdloze karakter. Alleen daardoor ontstaat in zijn ogen echte kunstbeleving. Daarnaast is Jos ervan overtuigd dat een kunstwerk een positieve uitstraling dient te hebben, zodat het bij kan dragen aan een omgeving waar men zich thuis voelt.

Door dit alles is Galerie Oocker een galerie die een uitgelezen, tijdloze collectie exposeert, één die blijft boeien. En niet zonder succes, want in de loop der jaren heeft Galerie Oocker een trouwe vaste klantenkring opgebouwd, die de visie en het advies van Jos en zijn vrouw Marlies naar waarde schatten.Neem een kijkje (360°)
Home | Galerie | Nieuwe collectie | Heusden | Nieuwsbrief | Contact

overzichtsexpositie met grote collectie bronzen beelden van Eric Goede en Dirk de Keyzer

Geopend: zaterdag en zondag van 13-17 uur en na afspraak / and by appointment

De collectie van Galerie Oocker omvat een select aantal nationale en internationale kunstenaars verbonden door een visie van authenticiteit en vakmanschap.